ХИДРАУЛСКИ ХИДРАУЛИЧКО СОНЦИ

ХИДРАУЛСКИ ХИДРАУЛИЧКО СОНЦИ

DEN 2.67

Достапност

Секое црево за сопирачката е прецизно дизајнирано за да се вклопи и вклучува држачи, громи, обликувани пластични чувари, жични клипови и заштитни ракави, како што се бара за да се обезбеди дека сите делови што се носат се обновени во оригинална состојба. Цревата за сопирачките ги исполнуваат или надминуваат ДОТ, стандардите за безбедност на федералните возила (FMVSS 106) и SAE J1401 стандардите. Сите цевки се произведуваат од челик со висока оценка и електро -зглобно со цинк -обвивка што дава супериорна корозија и отпорност на 'рѓа против елементи како што се висока влажност, патна сол, вода и варовник. Секое црево за сопирачката е подложено на тест за обезбедување на квалитет на висок притисок пред да ја напушти фабриката, обезбедувајќи инсталација без проблеми и работа на вашето ново црево. Цреќата за сопирачките со крајни фитинзи на бањо вклучуваат нови мијалници за бакар за да се обезбеди соодветно запечатување Sunsong 2209007 Хидрауличко црево на сопирачките.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката