StarTech.com Rkunitape Решетката Единица Етикети - Сервер Решетката Единица Усогласување Ленти-ДО 52U-2-Пакет

StarTech.com Rkunitape Решетката Единица Етикети - Сервер Решетката Единица Усогласување Ленти-ДО 52U-2-Пакет

DEN 1.00

Достапност

Овие етикети ви помагаат полесно да инсталирате опрема во решетката на вашиот сервер. Можете да додадете до 49 ознаки на единицата од двете страни на која било решетка. Ова е совршено за додавање мерења на единиците на лавиците на серверите кои немаат ознаки на единиците или на постарите лавици на кои им се истрошени ознаките со текот на времето.Овој производ во согласност СО ТАА се придржува до барањата на Законот За Федерални Трговски Договори на САД (ТАА), дозволувајќи им на владините набавки На Гса.Избегнувајте проблеми при инсталирање на опрема за држачкога мерењата на единицата на решетката не се видливи, тоа може да го направи инсталирањето на голема опрема кавга. Обично треба да ја усогласите опремата со око, што може да доведе до инсталирање на уредот во различни дупки на единицата на секоја страна од вашата решетка, но тоа може да предизвика досадна и одзема многу време задача за репозиционирање на уредот откако ќе се инсталира. Користењето на овие етикети на решетката е ефтино решение кое обезбедува правилно усогласување и инсталација без проблеми.Брза и едноставна апликација на која било решетка, со големина ДО 49 U лентите на етикетата се самолепливи, лесно се прицврстуваат на страната на вашата решетка за едноставна инсталација. Секоја етикета во комплетот содржи ознаки до 49 единици. Ова осигурува дека лесно можете да ја исечете етикетата на помала големина и да одговарате на која било решетка, со големина до 49 U.Етикетите вклучени во РКУНИТАПЕ се поддржани со 2-годишна гаранција и бесплатна доживотна техничка поддршка. Повеќе Од Производителот.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката