Снабдување со миленичиња на Хималај; Коска коска мала

Снабдување со миленичиња на Хималај; Коска коска мала

DEN 2.67

Достапност

Фели коските ќе обезбедат бесконечна забава за вас и вашето куче. Без разлика дали ќе се навлезете или фатите, ќе имате мир на умот со играчки на вештачки. Нашите коски од коски се направени од 100% волна, со природни средства за боење. Нема гумено јадро или полнила. Феличките играчки се прават со процес наречен влажно фрлање - каде волната е вознемирена во вода сè додека не се постигне посакуваната форма. Влажното тресење е една од најстарите традиционални техники на фрлање и резултатот е густ и издржлив. Нашите играчки за лепење се направени и исполнети од 100% волна, без гумено јадро, како тениски топки. Фели е рачно изработена со сите природни бои и е без хемикалии. Фели е био-деградирачки. Фели доаѓа во разновидни бои.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката