Еднаква на 2-во-првут шампон и балсам, зелено јаболко, 23. fl oz

Еднаква на 2-во-првут шампон и балсам, зелено јаболко, 23. fl oz

DEN 158.08

Достапност

Справување со трепкање и чешање поврзани со првут со еднаков шампон и балсам на првут 2-во-1! Не само што е миризливо ова миење зелено јаболко, туку содржи пиритион цинк за да помогне во борбата против првут и да го подобри здравјето на косата и скалпот. Едноставно влажна коса, масажа на скалпот и исплакнете. За најдобри резултати, користете барем двапати неделно или како што е наведено од лекар. Споредете го овој производ со Head & Roaders, кој ја користи истата активна состојка. Време е да се справиме со првут со еднаков 2-во-1 шампон и балсам! Донесувањето на правилните здравствени одлуки може да биде предизвик. Со целосен спектар на производи и едноставни решенија, еднаков ви овозможува да се грижите за вашето семејство со доверба. Еднакви 2-во-1 првут шампон и балсам, зелено јаболко, 23,7 fl oz : Содржи цинк на пиритион за да помогне во борбата против првут. Го подобрува здравјето на косата и скалпот. Миризба на зелено јаболко. Споредете ја активната состојка на Head & Roaders.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката