с. Робинс природно потекло стол Мат со усна за тепих, 48, чиста

с. Робинс природно потекло стол Мат со усна за тепих, 48, чиста

DEN 0.67

Достапност

Чаир душеци ES Robbins® Природно потекло - Биобазиран стол Мат за тепих. Чиста столче, направена од обновливи извори на растенија. Содржи 26% сертифицирана со тежина сертифицирана со биобазирана содржина на USDA. Без фталат и без кадмиум. Го штити тепихот во стилот на јамка/Бербер до 3/8 "дебели, вклучувајќи и подлога. Ексклузивни прицврстувачи на Anchorbar® се држат цврсто на место, но сепак се нежни на тепих и прсти. Идеални за умерена употреба во домашни и канцелариски апликации. Правен раб. Тип на мат : Чаир Мат; Апликација : Тепих со низок куп до 0,38 "(вклучително и подлога); Ширина : 36 "; Должина : 48 ". Ова Е.С. Робинс природно потекло стол Мат со усна за тепих, 36 x 48, Clear е одлична душеца, стол ставка по намалена цена под 80 долари што не можете да ги пропуштите. Го штити тепихот со низок куп, како што е тепих во стил на јамка/бербер, до дебелина до 3/8 ", вклучувајќи подлога . идеално за умерена употреба во домашни и канцелариски апликации . Ексклузивни прицврстувачи на Anchorbar® се држат цврсто на место, но сепак се нежни на тепих и прсти . Прво чиста столица, изработена од обновливи извори на растенија . без фталат и без кадмиум . директен раб.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката