Гридирон сопирачки премија за чевли за сопирачки - IS270

Гридирон сопирачки премија за чевли за сопирачки - IS270

DEN 2.00

Достапност

Прецизност произведена за да се обезбеди соодветно вклопување за инсталација на кавга • 100% нов челик • Плоча за поддршка на прав. • Хардверот за прицврстување е вклучен таму каде што е применливо. • Премиум материјал за триење за тивко запирање. • Сензори за носење вклучени по OE Gridiron сопирачки Премиум сопирачки за чевли за сопирачки - IS270.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката