Вокер 250-Вокер Ое Кислород Сензор

Вокер 250-Вокер Ое Кислород Сензор

DEN 402.72

Достапност

Вокер Производи За Управување Со Моторот и сензори За кислород/Воздух-Гориво се дизајнирани и развиени За Да бидат Оригинални Производители На Опрема замена за многу возила ширум светот. Секој број на дел е произведен за специфичната апликација, положбата за поставување на возилото и ќе обезбеди соодветни повратни информации за дијагностичкиот систем како што бара ЕКУ.Поновите возила ќе складираат кодови за дефекти ВО ЕКУ, некои ќе се однесуваат на погодениот сензор и неговите поврзани системи. Неуспешниот сензор може да се направи познат со тоа што ќе предизвика моторот да работи лошо, да ја зголеми потрошувачката на гориво, емисиите на издувни гасови или да осветли индикаторско светло за дефект (МИЛ). Сензорот, ременот за жици и конекторот исто така треба да се проверат за физичко оштетување. Ова најверојатно ќе предизвика и скратување на нивниот работен век.Ние сме автомобилска КОМПАНИЈА ИСО9001/тс 16949 сертифицирана компанија, со паралелна услуга за клиенти, маркетинг и испорака. Нашите електронски и хартиени каталози се дизајнирани за денешниот брз пазар, заедно со нашето привлечно пакување. Од 1946 Година, Производите На Вокер се избор број еден за сензорите за управување со моторот и компонентите на системот за гориво потребни за вашето возило. Вокер 250-24868 Вокер Ое Кислород Сензор Одговара Изберете : 2004 НИСАН XTERRA 6 Цил 3.3 L 2004 NISSAN ГРАНИЦА 6 Цил 3.3 L и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката