Сенхајзер Култура Серија Широкопојасни Слушалки

Сенхајзер Култура Серија Широкопојасни Слушалки

DEN 1.67

Достапност

Еднострани широкопојасни слушалки компатибилни со глобални провајдери На Унифицирани комуникациски решенија со интегрирана контрола на повици и USB конектор. Микрофонот за поништување бучава го филтрира амбиенталниот шум за оптимална јасност на говорот.Голема ушна подлога во лесни слушалки за опуштено носење. Свитливата рака за бум гарантира дека положбата на микрофонот е секогаш оптимална. Вртливиот бум ротира низ 340 степени за носење флексибилност на десното или левото уво. Технологијата Active Gard ве штити од акустичен шок и ненадејни звучни бранови. Карактеристики за контрола на повик : Одговор/Крај на повик, јачина на звук нагоре/надолу, исклучување на микрофонот, повторно бирање на последниот појдовен повик и одбивање на дојдовен повик. 2 година гаранција. Клучни Карактеристики и Придобивки : Еднострани слушалки. Технологијата Active Gard штити од акустичен шок. Микрофонот за поништување бучава го филтрира амбиенталниот шум за оптимална јасност на говорот. Ултра лесни слушалки со големи ушни влошки за зголемена удобност. Единиците за контрола на повици одговараат/завршуваат повици, ја контролираат јачината на звукот, повторно бираат и одбиваат дојдовни повици. Сертифициран За Skype За Бизнис (SC 30 USB ML). Флексибилни бум рака. 2 година гаранција. Што Е Вклучено : Слушалки. Акустична Пена Ушни Влошки.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката