- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1996 Година-Буик Лесабре Мотор Пумпа За Вода За Буик Лесабре

- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1996 Година-Буик Лесабре Мотор Пумпа За Вода За Буик Лесабре

DEN 2.67

Достапност

ОДИ-ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1996-2005 Буик Лесабре Мотор Пумпа За Вода За Buick Le Sabre (Прилагодено / Ограничено)ОДГОВАРА : 1996-2005 Lesabre Прилагодено 6-Цил 3.8 L Седан Автоматски1996-2005 Le Sabre Ограничени 6-Цил 3.8 L Седан Автоматски Одговара Години : 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005фитс Мотори : 6-Цил 3.8 Л Оди - Делови Доживотна Гаранција. Ги исполнува или Надминува сите барања за владини стандарди за безбедност. Оем Квалитет По Попуст Цени-висок квалитет и гарантирано ќе одговара.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката