Брегаста осовина-Компатибилен Со-Шеви Бискејн 3.8 Л 6-Цилиндар 1961

Брегаста осовина-Компатибилен Со-Шеви Бискејн 3.8 Л 6-Цилиндар 1961

DEN 2.33

Достапност

Брегаста осовина-Компатибилна со 1958 - 1962 Чеви Бискејн 3,8 Л 6-Цилиндрична Белешка : Акции; Ое Замена На Акции Мелница Тип : Хидрауличкакамер Тип : Хидрауличкакомпатибилен со или Одговара : Забелешка : Такси - 1958 Чеви Бискејн 3,8 Л 6 Цилинота : - 1959 - 1962 Чеви бискејн 3,8 л 6 цилфити години : 1958 1959 1960 1961 1962 Преглед Опис На Производот ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ Соодветно Вклопување. 1958 1959 1960 1961 1962. Брегаста осовина.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката