Бекарнли 104-Монтирање На Пренос

Бекарнли 104-Монтирање На Пренос

DEN 0.33

Достапност

Делови од Бек/Арнли ги исполнуваат странските спецификации ЗА ОЕ на таблички ЗА форма, вклопување и функција. Нашите специјалисти за производи работат со мрежа на глобални партнери за извори за да можете да го инсталирате вистинскиот дел со доверба. Типот на монтирање е точно совпаѓање со ОЕ (хидрауличен, вакуум, активен, итн.). Премиум материјали и конструкција за придушување на вибрациите. Дополнителни фабрички делови вклучени каде што е применливо. Висококвалитетна конструкција со врвни материјали за издржливост. Специфична апликација за ова возило.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката