Универзална Делукс Табела На Разделувачи На Содржини За Печатачи, 12-Таб, Содржина, 8,5, Бела, Комплети

Универзална Делукс Табела На Разделувачи На Содржини За Печатачи, 12-Таб, Содржина, 8,5, Бела, Комплети

DEN 214.40

Достапност

Организирајте ги вашите предлози, белешки, извештаи и датотеки Со универзална професионално печатена табела со разделувачи на Содржини. Едноставно печатете ги насловите за избор на страницата Со Содржина користејќи го вашиот ласерски или инк-џет печатач. Белите разделувачи со три дупки имаат разнобојни ламинирани јазичиња и засилен врзувачки раб На mylar®. Изграден со зголемена издржливост за да се спречи кинење. Вградените дупки ја елиминираат потребата за дупчење и обезбедуваат јазичињата совршено да се редат. Прилагодлив и на ориентациите на портретот и на пејзажот. Функција за врзување на Работ(и) : Двострано Зајакнување На Работ Mylar®; Семејство На Бои : Бело; За Употреба Со : Прстенести Врзива; Количина На Форма : 6 Комплети; Боја(И) На Делител На Индекс : Бела; Материјал(И) На Делител На Индекс : Хартија; Големина На Делител На Индекс : 11 x 8.5; Стил На Делител На Индекс : Styleпски Нумерички; Тип На Делител На Индекс : Печатен Нумерички; Ориентација : Странично Јазиче; Удрен Со Тупаници/непрекинато : 3-Дупка Удирани Со Тупаници; Јазиче Боја(И) : Избрани; Јазиче Материјал(И) : Ламинирана Хартија; Јазиче Стил : 12-Јазиче; Јазиче Наслов Боја(И) : Црна; наслов на јазичето(И) : 1 До 12; содржина гаранција : ограничена едногодишна гаранција На Производителот. Процент На Рециклирана Содржина По Потрошувачите : 30%. Рециклирана Содржина Пред Потрошувачите Проценти : 0%. Рециклирани Коментари : Содржи 30% пост - потрошувачка рециклирана содржина, 30% вкупна рециклирана содржина. Едноставно печатете ги насловите за избор на страницата Со Содржина користејќи го вашиот ласерски или инк-џет печатач. Белите разделувачи со три дупки имаат разнобојни ламинирани јазичиња и врзувачки раб засилен Со Милар. Прилагодлив и на ориентациите на портретот и на пејзажот. Три дупки удирани за употреба во стандардни прстен врзива. Број на модел : UNV24806.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката