- Линија Тркала Центар Собранија Одговара изберете: 1997-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1993-ШЕВРОЛЕТ КАМАРО

- Линија Тркала Центар Собранија Одговара изберете: 1997-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1993-ШЕВРОЛЕТ КАМАРО

DEN 794.24

Достапност

Raybestos® р-Линија центри нудат три генерации на тркала центар собранието единици. Секој е дизајниран за ое спецификации и е целосно тестиран. Нашиот супериорен најсовремен производствен процес овозможува поголема јачина, поголема прецизност и исклучителна издржливост. Нашите центри се направени со врвни материјали и се изградени со ригорозно контролирани производствени процеси. Потпрете се На raybestos® за да ви ги донесе вредните, сигурни производи што ги очекувате Од Најдобрите во brakes®. * Генерација 1 се состои од дворедни контактни топчести лежишта со поделен внатрешен прстен • Поделениот внатрешен прстен овозможува секое топчесто лежиште да ротира независно. Генерацијата 1 не вклучува центар, кој мора да се купи одделно. * Генерација 2 додава прирабница што се монтира директно на држачот за сопирачките и тркалата • Ова ја елиминира потребата за купување посебен центар, за разлика Од Генерацијата 1. * Генерација 3, нашиот најнапреден чекор во развојот на центарот, нуди комплетно склопување на главината на тркалата • Генерацијата 3 се разликува од Генерацијата 2 со додавање на втора прирабница што го фиксира склопот на центарот на суспензијата.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката