Бамбино Мио, Миопоти

Бамбино Мио, Миопоти

DEN 479.84

Достапност

Bambino Mio Miopotty го олеснува транзицијата на вашето дете од пелени во користење на тоалетот. Компактен е и лесен за да можете да го преместите од една во друга просторија и да го земете со себе кога патувате. Овој пластичен дизајн на седиштето за обука на Бамбино Мио го прави меко и удобно да седне. Само фрлете го отпадот во големиот тоалет и испуштете. Можете да го исплакнете во голем мијалник или да користите санитирачки марамчиња за чистење на оваа единица по употреба. Bambino Mio Miopotty : Подножје за почеток на тренинг на ситни. Компактен, лесен дизајн. Седиштето за обука е изработено од пластика. Лесно преносен. Седиштето за обука на бамбино мио е лесно да се испразни и да се избрише чисто. Удобно да седне. БПА бесплатно за безбедноста на вашето дете. Направено во Велика Британија. Прашања за потсетување на производи? Предметите што се дел од отповикување се отстранети од страницата и веќе не се достапни за купување. Овие предмети вклучуваат само предмети, а не оние на продавачите на пазарот. Клиентите кои купиле потсетена ставка ќе бидат известени по е -пошта или со писмо испратено на адресата дадена за време на купувањето. За целосни информации за потсетување, одете на потсетување.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката