Валенса Библиотека 3. со Полици Во Бело

Валенса Библиотека 3. со Полици Во Бело

DEN 334.56

Достапност

Модерна Средно Висока Библиотека * Ги Вклучува сите различни големини и форми * Вклучува 8 Полици * Простор За книги, фотографии, трофеи и/ или колекционерски предмети * Измешајте И Совпаѓајте Со Библиотеката Валенца 1.0, 2.0 и 4.0 * Боја : Бела * * Библиотека Валенца 3.0 со 8 полици Во Бело.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката