Каролини Богатства CJ1010-WCARC Буква W Монограм-Вар Зелен Сет На Држач За Чаши Автомобилски Подлоги Големи, разнобојни

Каролини Богатства CJ1010-WCARC Буква W Монограм-Вар Зелен Сет На Држач За Чаши Автомобилски Подлоги Големи, разнобојни

DEN 1.00

Достапност

Каролини Богатства CJ1010-WCARC Писмо W Монограм-Вар Зелен Сет на 2 Држач За Чаши Автомобилски Подлоги Големи, разнобојни Букви W Монограм-Вар Зелен Сет од 2 Држачи За Чаши За Автомобили. Шарени Апсорбирачки Подлоги За Автомобили Од Песочник. Комплет од 2 со овој дизајн. Двата подлоги имаат дијаметар од 2 1/2 инчи и се високи нешто повеќе од 1/4 инчи. Направете изјава во вашето возило за вашата личност и спречете ја водата да направи голем хаос кога вашиот пијалок ќе почне да се топи. Погрижете се да го земете пијалокот со вас кога ќе го напуштите возилото и ќе го напуштите подметачот! Комплет од 2 со овој дизајн.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката