Стандардни Моторни Производи L Интермоторна Контрола На Палење Модул за 1987-Mazda B2200

Стандардни Моторни Производи L Интермоторна Контрола На Палење Модул за 1987-Mazda B2200

DEN 3.00

Достапност

Карактеристики стандардните модули за контрола на моторните Производи имаат двојни жични врски за подобри врски, поголема сигурност и подолг век на траење и покрај тоа што се подложени на интензивни вибрации и тешката работна околинакопер голтка топлинските мијалници обезбедуваат подобра дисипација на топлина за да спречат оштетување на топлината модулот стандардните модули за палење на Моторните Производи ќе одговорат на слаб сигнал од сензорот за положба на коленестото вратило и ќе започнат да ги напојуваат калемите веднаш за подобро да започнат на ладно времевисока температура полимер домување намалување На влага упад и минимизира оштетување вибрации за продолжен живот и подобрена сигурносткомпатибилност1987-1993 мазда б2200-шку : lvbr13864 карактеристики стандардни модули за контрола на моторни производи имаат двојни жични Врски за подобри врски, поголема сигурност и подолг живот и покрај тоа што се подложени на интензивни вибрации и тешка работна средина. Топлинските мијалници со бакарни голтки обезбедуваат подобра дисипација на топлина за да спречат топлината да го оштети модулот. Стандардните модули за палење На Моторните Производи ќе одговорат на слаб сигнал од сензорот за положба на коленестото вратило и веднаш ќе започнат да ги напојуваат калемите за подобро да започнат во студено време. Високотемпературно полимерно куќиште што го намалува упадот на влага и го минимизира оштетувањето на вибрациите за продолжен век на траење и подобрена сигурност. Компатибилност 1987-1993 Мазда Б2200. - ШКУ : ЛВБР13864.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката