Изменета PCM Одговара изберете: DODGE ЧЕЛИНЏЕР SRT ДЕМОНОТ

Изменета PCM Одговара изберете: DODGE ЧЕЛИНЏЕР SRT ДЕМОНОТ

DEN 1.33

Достапност

Модифициран PCM; Отклучете Го Потенцијалот За Изведба;Ќе Биде Потребен Уред За Подесување Diablosporta Изменетиот PCM ви овозможува да го отклучите потенцијалот за изведба на вашето Возило Chrysler, Dodge, Jeep или Ram. Покрај овој модифициран PCM, ќе ви треба Уред За Подесување Diablo Sport како што е i3 in Tune или Trinity T1000 за да инсталирате мелодија за изведба. Забелешка : Diablo Sport Модифицираните Pcm не се компатибилни со другите брендови за подесување во овој момент. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : овој производ не е уличен легален и може да се користи само на Тркачки Возила. Тркачките Возила мора да се користат исклучиво за трки или други форми на натпреварување. Тркачките возила не смеат да бидат регистрирани и никогаш не смеат да се користат на улица. Нелегално е да се инсталира овој производ на регистрирано возило и да се користи на улица. Ќе Биде Потребен Уред За Подесување Diablo Sport; Не Е Компатибилен Со Други Брендови За Подесување.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката