Фаулер 74-440-Xtra-Вредност во. Електронско Ниво

Фаулер 74-440-Xtra-Вредност во. Електронско Ниво

DEN 0.33

Достапност

Фаулер 9 " Ласерско Ниво обезбедува инстант 4 х 90° дигитален наклон дисплеј. Со вградени магнети на неговата мерна површина, сплитер со зрак проектираше ласерска вкрстена коса од 90° за израмнување на растојание. Вклучува и држач 1/4-20 за употреба на статив. Карактеристики : опсег На Мерење : 4 х 90° Резолуција : .05° Точност : }.Повторливост од 1° : }.05 Стандардна батерија од 9 волти (250 часа живот) Димензии : 9 "L x 1" W x 2-1 / 4 " H Вклучува двонасочно ниво и вијали со водовод. Реверзибилно читање за превртена употреба. Опсег на мерење : 4 х 90°. Резолуција : .05°. Точност : .2°. Повторливост : .05. Стандардна батерија ОД 9 V (250 часа траење). Реверзибилно читање за превртена употреба.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката