Легенди на мајмуни: Апе монети - Nintendo Switch [Дигитален]

Легенди на мајмуни: Апе монети - Nintendo Switch [Дигитален]

DEN 1104.00

Достапност

Apex Legends ™-Cointosthis валутата во игра може да се користи за купување нови козметички артикли, пакувања со врвови и за отклучување на нови карактери преку продавницата во игра. Проверете ја страницата за детали за играта за барањата за членство. Обезбедувајте легенди на АПЕКС на применливата платформа (продадени одделно) и сите ажурирања на играта. Се применуваат други услови и ограничувања. Погледнете /Правно за детали. Потребна е постојана интернет -врска и сметка за ЕА. Ограничувања на возраста се применуваат. Вклучува набавки во игра. Услови и ограничувања се применуваат. Погледнете /Легално за детали. По купувањето и FAQ : ќе добиете е-пошта за потврда од неколку минути за успешно поставување на нарачки . Втората е-пошта од Line@e- со пристап до вашиот пин ќе биде доставена во рок од 60 минути*. Ако имате проблеми со примање на е-пошта, одете на следната веб-страница за да пристапите до вашата набавка : www.e-. Внесете ја вашата адреса за е -пошта што се користи за нарачка на вашиот поштенски код за наплата и бројот на вашата нарачка (бројот на вашата нарачка може да се најде на вашата е -пошта за потврда од или во историјата на нарачката на вашата сметка) . За да ги видите најчесто поставуваните прашања во врска со овој производ посетете ја www.e- /faq.html. Нема поврат или поврат на електронски исполнети броеви на ПИН. не е одговорен за украдени или погрешни иглички. *Пиновите обично се испорачуваат за неколку минути или, најмногу, во рок од 48 часа во зависност од дополнителната валидација на нарачката што ја бара компанијата за кредитни картички.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката