Леб од жито жито на Арнолд, 24. Оз

Леб од жито жито на Арнолд, 24. Оз

DEN 95.68

Достапност

Леб, здравје полно, жито жито, торба 24 мл со протеини и влакна за да ви помогне да го задоволите вашиот глад. 80 калории по парче. Одличен извор на влакна. 5 грама протеини по парче. Нема вештачки вкус, бои или конзерванси. Здравјето со целосна жито е вкусно задоволувачко, со вкусни семиња и зрна печени право во дополнителен вкус. Секоја мека парче со целосна големина содржи 80 калории и има влакна и протеини за да помогне во задоволувањето на вашиот глад. Покрај тоа, Oroweat Health-Felet нема вештачки бои, вкусови или конзерванси. Орејт здравство -целосно орево жито - сè што сакате за леб и многу повеќе! Цело жито : 8 g или повеќе по порција. Јадете 48 g или повеќе цели зрна дневно. Лебот го задржува својот најдобар квалитет ако се чува на собна температура. 24 мл (1 lb 8 мл) 680 g Хоршам, ПА 19044 800-984-0989 леб, орев жито. Со протеини и влакна за да помогнете во задоволувањето на вашиот глад. 80 калории по парче. Одличен извор на влакна. 5 грама протеини по парче. Нема вештачки вкус, бои или конзерванси. Здравјето со целосна жито е вкусно задоволувачко, со вкусни семиња и зрна печени право во дополнителен вкус. Секоја мека парче со целосна големина содржи 80 калории и има влакна и протеини за да помогне во задоволувањето на вашиот глад. Покрај тоа, Oroweat Health-Felet нема вештачки бои, вкусови или конзерванси. Орејт здравство -целосно орево жито - сè што сакате за леб и многу повеќе! Цело жито : 8 g или повеќе по порција. Јадете 48 g или повеќе цели зрна дневно.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката