Браунлајн, REDCB1262CBLK, Coilpro Тврд Капак 14-Месечен Планер, Секој, Црн

Браунлајн, REDCB1262CBLK, Coilpro Тврд Капак 14-Месечен Планер, Секој, Црн

DEN 2.00

Достапност

Месечниот планер нуди цврста обвивка и врзување со двојна жица Coil Pro за издржливост и лесен пристап. Датирани страници за планирање се движат 14 месеци од декември до јануари за поцелосно закажување. Секое ширење на две страници месечно нуди пресудени дневни блокови, распоред од недела до сабота, одреден простор за белешки, броење денови/денови што остануваат, празници, агли за кинење и минато, тековни и четири идни месеци референца. Планерот што не може да се полни, исто така, вклучува дел за телефон/адреса и е отпечатен на англиски јазик. Кафеава Линија Coilpro Тврд Капак 14-Месечен Планер, Црн Изобилен простор : 2-страница-месечно се шири со пресудени дневни блокови. Дополнителни страници за планирање со 14 месеци од јануари до декември и квартални планери. Следење на прв поглед со преостанати денови/денови. Лесен пристап до контакти со хард копија со делот адреса/телефон. Џеб за складирање на лабави предмети плус самолепливи, месечни ламинирани јазичиња.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката