Билки За Инфузија Од камилица Чај, кесички чај, 0. оз

Билки За Инфузија Од камилица Чај, кесички чај, 0. оз

DEN 2.33

Достапност

Користи : ?100% ?Камилица?(Матрикарија?рекутита?Л.)?Ова?цвет?па?користени?од?баби?до?поглезите и?смири?стомаци?на?сите?времиња.?Ние?препорачуваме?тоа?жешко?конус?без?душо.? Слободен?на?кофеин, вештачки?вкусови?и?бои.? Состојки : ?Камилица? Како?до?употреба : ?Ова?формат?дозволува?лабава,?целина?или?делумно?скршен?чај?лисја?до?прошири?и?расплетува?кога?интеракција?со?жешко?вода, во контејнер?тоа?дава?нив?доста?простор?до?направи?значи,?такви?како?котел?или?во?цедалка?внатре?вашиот?Чаша?на?чај.?На?резултат?е?чај?со?сите?на?суптилно?нијанси?на?вкус?тоа?на?производители?имаше?во?може?кога?развивање?на?производ.? Усос : ?100% Манзанила (Матрикарија?рекутита?Л.) fl флор тан искористете ја пор лас абуелас пара мимар и смирен елек?магос ен тодо моменто. Ло препорачува коно калиенте гревот миел.? Либре де кафе?na, sabores y colorantes вештачки.? Состојки : ?манзанила? Модо де емплео : ?Formе формато пермит кве лас хоџас де т? sueltas, enteras o parcialmente rotas se експандан y desplieguen ал интерактуар convagua caliente, en примачот на он que les d? доволно еспасио пара хацерло, комо уна тетера печка он коладор дентро де ту таза де т?.?Ел резултатадо е ун т? кон тодос лос сутилс матис де сабор кве лос продукторес десет?ен куента а ла хора де елаборар ел продукто. Камилицата има својства кои можат да помогнат во спиењето и варењето. Антиоксиданс.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката