Крег ки-Шарка Скриени Шарка Жига

Крег ки-Шарка Скриени Шарка Жига

DEN 1.67

Достапност

Направете ја инсталацијата на вратата на кабинетот лесна! Добијте точност на притискање на вежба со која било рачна вежба.Скриената Жига на Шарките ги вади претпоставките за инсталирање на вратите на кабинетот користејќи скриени шарки. Оваа економична, лесна за употреба жига обезбедува точно усогласување на шарките, за да можете да инсталирате врати што одлично се вклопуваат и добро функционираат. Плус, Скриената Жига на Шарки работи со обична вежба и вклучениот карбиден врв.Скриената Жига на Шарките ви овозможува да дупчите дупки за чаши за скриени шарки на вратата на кабинетот (понекогаш наречени"шарки за Евра") користејќи само вежба. На жига позиции вклучен карбид-врв малку точно на соодветна позиција и поместување, и вежби до совршена длабочина секој пат благодарение на длабочина запре јака. Жигата е едноставна за употреба и гарантира дека можете да монтирате врати на кабинетот што одлично се вклопуваат и работат правилно.Скриените шарки се одлични за монтирање на вратите на кабинетот бидејќи остануваат надвор од видното поле, тие се прилагодливи и работат многу добро. Меѓутоа, нивното монтирање бара дупчење голема дупка на многу специфична положба и длабочина. Крег Скриената Жига Со Шарки ги извади претпоставките од дупчењето на тие дупки и ви овозможува да го направите тоа со ништо повеќе од вежба и малку со врв на карбид што доаѓа со жига.Забелешка : 1/16" потребен е бит за дупчење за завртки за монтирање на шарки. Не се вклучени.Скриената Жига на Шарката се состои од најлонска основа исполнета со стакло со дупка што добива водич за вежба. Камерите за индексирање гарантираат дека жига го позиционира битот за да се дупчи дупка при потребното поместување — што е диктирано од секоја шарка-и вградената јака за запирање гарантира дека длабочината на чашата е точна секој пат. Постојат дури и дупки што можете да ги користите за да водите малку за дупки за завртки за шарки. Скриената Жига на Шарки доаѓа со висококвалитетен, карбиден врв за да обезбеди одлични резултати. Крег ки-Шарка Скриена Шарка Жига, Лесно Инсталирајте Шарки На Вратите и Дупки За Завртки на Шарките. Премиум Алатки За Столарија : Оваа вежба има точност на преса за вежба кога инсталирате шарки на вратата на кабинетот. Алатки за Подобрување на домот : овој водич за вежба користи камери за индексирање и мерни ваги при поставување шарки на вратата. Практични Алатки За Обработка На Дрво : дупчалка со врв На Карбид и јака за запирање обезбедува правилна длабочина при дупчење дупки за чаши. Разноврсна Хардверска Алатка На Кабинетот : Вклучува дупки за водење на дупките на завртките на шарките. 1/16-инчен вежба малку не се вклучени. Премиум Крег Алатки : ние нудиме производи кои им помагаат на дрводелците да го затворат јазот помеѓу идејата и исходот.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката