Акт за помош во обезбедувањето и подобрувањето на домувањето, елиминацијата и спречувањето на сиромашните квартови и зачувувањето и развојот на урбаните заедници

Акт за помош во обезбедувањето и подобрувањето на домувањето, елиминацијата и спречувањето на сиромашните квартови и зачувувањето

DEN 1.67

Достапност

ИЗБЕРЕТЕ КОЈА БИЛО БОЈА НА КОЖА ПО ВАШ ИЗБОР БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ И ИСПРАТЕТЕ НИ ГО ВАШИОТ ИЗБОР ПО ПОШТА. Врзување на кожа На 'рбетот и Аглите со Печатење На Златни Листови на тркалезен' рбет (дополнително прилагодување на барање како целосна кожа, печатење На Златен Екран Напред, Кожа Во Боја, книга во Боја итн.) Препечатено во 2022 година со помош на оригиналното издание објавено долго назад [1954]. Оваа книга е отпечатена во црно-бело, обврзувачка за шиење за подолг живот, отпечатена на Висококвалитетна Хартија, преголема според Сегашните стандарди, професионално обработена без промена на нејзината содржина. Бидејќи ова се стари книги, ние ја обработивме секоја страница рачно и ги правиме читливи, но во некои случаи некои страници што се замаглуваат или недостасуваат или црни дамки. Очекуваме дека ќе ја разберете нашата принуда во овие книги. Оваа книга ја најдовме важна за читателите кои сакаат да дознаат повеќе за нашето старо богатство, па ја вративме на полиците. Се надевам дека ќе ви се допадне и ќе ги дадете вашите коментари и предлози. Ланг : - Англиски, Страници 72. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ОСВЕН НОРМАЛНИОТ ПЕРИОД НА ИСПОРАКА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА КНИГИ ВРЗАНИ ЗА КОЖА. КОМПЛЕТНАТА КОЖА ЌЕ ВЕ ЧИНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 25 УСД, ОСВЕН КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА. {ДОСТАПНО Е И ФОЛИО ИЗДАНИЕ.} Целосен Наслов : - акт за помош во обезбедувањето и подобрувањето на домувањето, елиминацијата и спречувањето на сиромашните квартови и зачувувањето и развојот на урбаните заедници. 1954 [КОЖА ВРЗАНИ] Автор : Сад. Акт за помош во обезбедувањето и подобрувањето на домувањето, елиминацијата и спречувањето на сиромашните квартови и зачувувањето и развојот на урбаните заедници. 1954 [КОЖА ВРЗАНИ].


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката