Hobbyflip Пропелери Сечила Реквизити Пропелер Сечилото Проп Постави Црвена & H111-Компатибилен Со Cheerson Пакет

Hobbyflip Пропелери Сечила Реквизити Пропелер Сечилото Проп Постави Црвена & H111-Компатибилен Со Cheerson Пакет

DEN 0.67

Достапност

Пропелери Сечила Реквизити Пропелер Сечилото Проп Сет Црвено И Бело Ги Вклучува Следниве Елементи : [Количина : 5] - Пропелери Сечила Реквизити Пропелер Сечилото Проп Постави Црвено И Бело . Компатибилен Со : На Врвот YD828 2,4 G 4 CH 6 Оска Квадкоптер. Навивам X1. Черсон ЦХ-10А. Черсон ЦХ-11. Черсон CX023 Мини 5 Канал 6 Оска Жиро Квадкоптер 2.4 GHz. Черсон CX10 4 CH 2.4 G RC Нано Квадкоптер. Черсон WQ - 100 2.4 G 4 CH 6 Оска Квадкоптер . Елф Мали Нло Квадкоптер. Estес Прото Х СЛТ нано. Protес Прото-Х. Еверзија М9911 4 Канал 6 Оска 360 Степен 2.4 GHz. Fuqi FQ777 124 Џеб Беспилотно Летало Квадкоптер 4ch 6-Оска Жиро . Херој РК Мини Светот Канада Микро 2.4 ghz. Херој РК Мини Светот Мексико Микро 2.4 ghz. Хубсан Нано К4 Х111. Hubsan X4 H107 D. Hubsan X4 H107 D 5.8 Ghz. JJRC 2.4 GHZ H20. JJRC JJ810 Мини RC Квадкоптер 2.4 G 4-Канал. JJRC JJRC H1 Мини нинџа . JXD 395 Нано Квадкоптер Воздушен Автобус 2.4 G 4 Канал 6 Оска. ЛИАН ШЕНГ ЛС111 Нано РЦ Квадкоптер 4Ч 2.4 Гхз. ЛИАН ШЕНГ LS112 4 CH 2.4 Ghz Нано RC Квадкоптер. ЛИАН ШЕНГ LS113 2.4 GHz 4 CH 360 Степен . Многу Хеликоптер Квадкоптер Авион Брод Автомобил Контролор. Многу Многу. Микро РЦ ТП25С Квадкоптер . Ревел Нано Шестоаголник . Ревел Нано Квад. Поостра Слика DX-1 Микро Беспилотно Летало. Скај Нано Дрон. Спејс Трек М9912 Рк Квадкоптер од 6 Оска.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката