Дупли Боја Боја Аха Допир Боја Одговара изберете: 1999-ХОНДА ДОГОВОР, 1999-ХОНДА ГРАЃАНСКИ

Дупли Боја Боја Аха Допир Боја Одговара изберете: 1999-ХОНДА ДОГОВОР, 1999-ХОНДА ГРАЃАНСКИ

DEN 287.84

Достапност

Дупли-Боја Гребење Поправете Ги Сите Во Една Премиум Автомобилска Боја; Сатен Сребрен Металик; Код За Боја NH623 M; ГРЕБЕЊЕ ПОПРАВЕТЕ ГИ СИТЕ Во 1 Сатенско СРЕБРО (М) Одговара Изберете : 1999-2005 ХОНДА СПОГОДБА 1999-2005 ХОНДА ГРАЃАНСКИ 1999-2005 ХОНДА ЦР-В 2002 ХОНДА ОДИСЕЈА 1999-2003,2006 Акура 3.2 Тл 2004-2005 Акура Тл 2003-2004 ХОНДА ЕЛЕМЕНТ 2004-2006 АКУРА ТСХ 2001-2002 акура мдх 2002-2006 АКУРА РСХ 2001-2003 АКУРА 3.2 КЛ 1999-2001 АКУРА ИНТЕГРА 2000-2002 Хонда с2000 1999-2004 Акура 3.5 Рл 1999-2001 ХОНДА ПРЕЛУДИУМ 1999 АКУРА 2.3 КЛ 1999-2002 хонда пасош 2000-2002 ХОНДА УВИД 1999-2002 АКУРА НСХ 1999 АКУРА СЛС И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката