Оригинални делови Канистер за пареа се вклопува во Изберете: 2004- Шевролет приградски, 2004- Шевролет лавина

Оригинални делови Канистер за пареа се вклопува во Изберете: 2004- Шевролет приградски, 2004- Шевролет лавина

DEN 188.96

Достапност

ГМ Оригинална опрема Канистер за пареа. Важна компонента на системот за контрола на емисиите за одредени GM возила. ГМ-препорачано дел за замена за оригиналната фабричка компонента на вашето ГМ возило. Нуди квалитет, сигурност и издржливост на ГМ ОЕ. Произведено на GM OE спецификација за вклопување, форма и функција. Популарни вклопувања : 2007-2014 CADILLAC ESCALADE ESV, 2011-2013 CADILLAC ESCALADE EXT, 2004-2006 CADILLAC ESCALADE ESV, Escalade EXT V8; Популарни вклопувања : 2016 Chevrolet Suburban, 2007-2009 Chevrolet Avalanche, 2006-2009 Chevrolet Suburban 1500, 2004-2006 Chevrolet Avalanche 1500, 2004-2005 Chevrolet Avalanche 1500, Suburban 1500 . Популарни фитменти : 2015-2016 GMCON xmukon xmen. L, 2004-2009 GMC Yukon XL 1500; Популарни вклопувања : 2005-2007 Hummer H2.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката