Резервоар за миење садови за замена на репМ компатибилен со затемнување од 2000- Mitsubishi со пумпа

Резервоар за миење садови за замена на репМ компатибилен со затемнување од 2000- Mitsubishi со пумпа

DEN 1.00

Достапност

Специфично за производи Посебно Тип : Директна замена Продадена за замена : Продадена индивидуално тип : со пумпи : Со Cap Replaces OE Број : MR522402-PFM, MR339099, MR3390799 REPLACES PARTESLING PARTSLINK Број на линк : MI12881112 INTERCHANGE Дел Број : MR522402-PFM, MR3399999999999999999999079. 12 Warranty : 1-годишна неограничена милест гарантирана Производство Од компонентите со највисок квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел.compatibal со следниве возила : Fitnote : За модели со заден Wipermitsubishi2000-2002 Eclipse GT2003-2005 Eclipse GTS го заменува бројот на OE : MR522402-PFM, MR339099, MR339079. Заменува број на делови : MI1288112. Број на размена на дел : MR522402-PFM, MR339099, MR339079, MI1288112.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката