Заменски REPH IAT сензор компатибилен со 1997- Acura CL 2001- Acura CL 2001- Acura MD 1996- Acura RL 1999- Acura TL 1994- Honda Accord продадена индивидуално

Заменски REPH IAT сензор компатибилен со 1997- Acura CL 2001- Acura CL 2001- Acura MD 1996- Acura RL 1999- Acura TL 1994- Honda

DEN 1055.84

Достапност

Специфит на производи : Директен вид на фитмент : Директна замена Продадена : Продадена индивидуално Ноти : Тип на сечило; Број на дел од 2-попргет на машки терминали : AX39,1581228 Warranty : 1-годишна неограничена миризба гарантирана од компонентите со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашата обнова, поправка и потреби за одржување-ОЕ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или оштетен или вашиот производ за замена за вашиот оштетен или Стариот фабрички дел.compatibational со следниве возила : Acura97-98, 2002-2003 CL Base97-99, 2001 CL Premium2001-2003 CL Type-S2001-2002 MDX (подмодел : база, турнеја) 96-98 RL база96-2004 RL PRIMIUM98 RL SE99-2003 TL BASE2002-2003 TL Type-Shonda96 Accord 25th Andiversary Edition95-97 Accord Ex-R97, 2002 Accord SE96-97, 2001-2002 пакет за вредности на договор 94 Договор (подмодел : DX, EX, LX) GAS95-2002 Accord (Submodel : DX, EX, LX) 98 CR-V EX Automatic Transmance97-98 CR-V LX Automatic Tranship2000-2001 CR-V SE99-2001 CR-V (подмодел : EX, LX) 99-2002 Odyssey Cargo2002-2003 Одисеја EX-L95-2004 Одисеја (подмодел : EX, LX) 2003-2004 Пилот (подмодел : EX, LX) Број на размена на размени : AX39.1581228.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката

Вокер 235-1460
  • Новак

Вокер 235-1460

DEN 607.84

Сензорите на Вокер се дизајнирани со употреба на високо квалитетни компоненти и материјали за да се обе