dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

DEN 397.44

Достапност

Потребни се 4-6 часа дневно сонце. Харди до зона 11 (40 ° F). Сака да се напои 2-3 пати неделно. Растенија во добро исцедена област; Оплодете редовно. Оваа ставка може да се најде само во продавница. Предметот и бојата може да варираат по продавница. Посетете го вашиот градинарски центар за достапност.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката