Етикети со адреса на хартија и плик, 2, бели, по пакет

Етикети со адреса на хартија и плик, 2, бели, по пакет

DEN 1.00

Достапност

Чувајте е основно и чувајте го фер и квадрат. Jamеј џем хартија и плик Бело 2 "x 2 " Етикетите за адреса на квадратни пошта се мали, разноврсни и употребливи за голем број на цели за испраќање, домаќинства и канцелариски цели! Овие етикети се лепила и се изработени од хартија со висок квалитет. Секој од нив мери големина од 2 x 2 инчи и има совршено квадратна форма со зашилени агли. Овие се компатибилни со повеќето печатачи и можат лесно да се напишат со пенкала или маркери. Користете ги за да креирате свои сопствени етикети и налепници во вашиот дом или канцеларија. Белата боја на овие етикети ги прави одлични за секоја потреба од етикетирање! Овој пакет 10 листови од 12 етикети за вкупно 120 етикети! Големина : 2in x 2in Боја : Бела количина : 120 боја : бела. Големина : . Количина : 120 по пакет. Користете ги овие етикети во училиште, во вашата канцеларија или дури и во вашиот дом, има бесконечни работи за кои можете да ги користите овие. Одлично за најголемиот дел за испорака и испраќање, организирање кутии, етикети за отпадоци, организација и налепници во училницата, пополнување и организирање, етикети со вино, итн.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката