Каи 8. Преиспитано ОЕМ Алуминиумско легура на тркалото пред, сите насликани светло сребро, одговара на Тесла 3

Каи 8. Преиспитано ОЕМ Алуминиумско легура на тркалото пред, сите насликани светло сребро, одговара на Тесла 3

DEN 2.00

Достапност

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им овозможат на клиентите широк спектар на високо квалитетни компоненти за замена, опрема и делови за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, ние нудиме реконструиран предниот дел на алуминиумскиот легура на ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат 20 x 8,5, 35мм офсет, 10 Spoke, 5 Stud/Lug, 4,5 Bolt Model, сите насликани светло сребро. Тоа одговара на вашата 2018-2018 Tesla 3. Проверете дали е сигурен дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Kai 20 x 8,5 преиспитано ом-алуминиумски легура на тркалото, сите насликани светло сребро, вклопуваат 2018-2018 Tesla 3 20 x 8,5, 35 mm Offset, 10 Spoke, 5 Lug, 4,5 Bolt Model, сите насликани светло сребро, направени од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило. Одговара на Изберете : 2018 Tesla Model 3 и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фиксен додаток за да проверите.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката