А37 4Л Калапи Запчаник V-Појас Во Врвот W Гума

А37 4Л Калапи Запчаник V-Појас Во Врвот W Гума

DEN 1.00

Достапност

online Retailer Item Description {дисплеј : никој;} Pix, 1/2 " x 39", Црна, Гумени Индустриски V Појас.Пикс, 1/2 " х 39", Црна, Гумени Индустриски V Појас. Класичните Гумени V-Ремени Со А-Пресек се одлични за погони со голема брзина и голем вртежен момент на лесна или тешка индустриска опрема, како и автомобилски машини. ПИКС гумени V-ремени со А-Дел обезбедуваат најдобри решенија со највисок квалитет достапен на пазарот денес.Големина : 1/2 х 39 боја : Уцена : Гумениндустриски V-појас првенствено се користи како замена на индустриските погони класичните ремени се препорачуваат во специјални апликации како Што се V-рамни погони.Овие ремени се предности каде што треба да се користат обратни безделници, поради помалите височини.


Декларирани спецификации

Комплементите на стоката